Aloha, ik ben Astrid
en ik blijf me almaar

verder openen en ontwikkelen.
Jij toch ook?

Met jou deel ik graag wat ik me door jarenlange en voortdurende studie, training en proefondervindelijk eigen heb gemaakt om zelf steeds gelukkiger te zijn!
Hoe we ons allemaal steeds verder kunnen openen en ontwikkelen. Die kennis zit in jou én in jouw lichaam, alleen heb je soms support nodig. Die bied ik je graag!

Als Natuurgeneeskundig Therapeut werk ik holistisch, namelijk volgens de vijf natuurgerichte principes. Deze leg ik verderop uit.

De intake tijdens de eerste sessie is er om samen te bekijken wat we het beste in kunnen zetten: reflexzonetherapie (acupressuur), InterX (electrische acupressuur), Healy (lichte prikkeling/trillingsprogramma’s) of de Flexbeam (rood/infrarood licht). Een massagevorm of juist een aantal sessies Pleiadisch Lichtwerk. 

Voor tarieven en mogelijke vergoeding van je behandeling kijk op de pagina: Informatie, tarieven, privacy.

Of bel mij even 0613671937

Wees welkom!

For English please give me a call and I’ll be happy to explain!

Astrid B C Sneekes

0613671937

astridsneekes@gmail.com

KvK: 34244568

House of Care and Healing, groepspraktijk.

Bel aan bij: Studio 3begane grond

All-is-One, Overtoom 570 (begane grond) 1054 LN Amsterdam.
Dit is aan het einde van de Overtoom dichtbij het Surinameplein.
OV: Tram 11, halte Rhijnvis Feithstraat.
Auto: betaald parkeren.

Een passie voor het creëren van ruimtes

Ons uitgebreide pakket van professionele diensten richt zich op een gevarieerde klantenkring, variërend van huiseigenaren tot commerciële ontwikkelaars.

Bij het eerste bezoek kijken we welke behandelmethode het meest past en effectief is bij wat jouw lichaam en geest nu nodig hebben.

Als eerste stap is dat of jouw lichaam beschikt over voldoende energie om goed tot herstel te kunnen komen en wat we er aan kunnen doen deze te verhogen.
Je kunt meer energie ervaren door in diepe ontspanning te komen door massage en zo je lichaam nieuwe energie geven en aan te zetten te regenereren.
Dit kan door middel van één van de massagevormen worden gedaan.
Het verminderen van blokkades kan onder andere goed met acupressuur worden behandeld. De pijnlijke plekken (blokkades) worden langere tijd zachtjes of steviger ‘ingedrukt’ waardoor je lichaam wordt aangezet hier meer energie naartoe te sturen om de blokkade op te lossen (prikkeloverdracht verbeteren).

We kijken naar jouw voedingspatroon.

Krijg je alle bouwstoffen binnen die je nodig hebt en verteer je deze ook goed?
Mineralen en vitamines, zijn deze voldoende aanwezig? Welke voeding past het beste bij jouw lichaam en zorgt dat je in de beste conditie bent?
Is het misschien nodig eens een reiniging van je systeem te doen door een detox? Ik kan je erbij adviseren.

Bepaalde massagevormen – zoals de Aunty Maile Lomilomi – zijn erg geschikt om afvalstoffen af te voeren (lymfedrainage) ter ondersteuning van het proces.

Hoe is je balans tussen activiteit en ontspanning: kun je voldoende opladen.
Kan het zijn dat je lichaam je door pijnsignalen wil laten weten dat je meer aandacht mag besteden aan een bepaald deel van je lichaam of juist aan je gehele systeem, inclusief psyche?
Zijn er soms zaken uit het heden of verleden waar naar gekeken mag worden om ze op te kunnen lossen/verwerken/een plek geven?

Pleiadisch Lichtwerk kan hier een uitstekende tool voor zijn.

Wil je geestelijk en spiritueel groeien en je beter in balans voelen? Dan kunnen we ook PLEIADISCH LICHTWERK inzetten.

Heb je support nodig om meer in je eigen kracht te kunnen staan, zit je iets dwars, zie je steeds terugkerende patronen in wat je meemaakt?

Kortom, wil je sterker en helderder in het leven staan?!

Dan kan ik je ondersteunen met Lichtwerk sessies om hier licht op te laten schijnen en donkerte op te lossen. Dit doen we in gespreksvorm met elkaar en kan een krachtig onderdeel zijn van een behandelplan van zowel lichamelijke als geestelijke ondersteuning.

All is One 🙂

Healy: een gecertificeerd medisch apparaat voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, en ter ondersteuning bij de behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen. Deze frequentietherapie ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Wordt op de huid gebruikt.

Flexbeam: rode en infrarode lichttherapie om het herstellend vermogen van je lichaam te optimaliseren, bloedtoevoer te vergroten (afvalstoffen afvoeren), zuurstofgehalte verhogen in het bloed, ontstekingsreactie optimaliseren, pijn bij de wortel aanpakken in plaats van deze te onderdrukken.

Ik bied 4 verschillende stijlen LOMILOMI aan als behandelmethode. Samen kunnen we kijken welke het meest past en effectief is bij wat jouw lichaam en geest nu nodig hebben.

LOMILOMI / HAWAIIAN BODYWORK

van Kahu Abrahaham Kawai’i De Cambra van Kauai.

Deze stijl heb ik in Nederland geleerd van Kumu Amira Segal en Karin van Herwijnen van Malamalomi die deze stijl met veel respect voor de traditie doorgeven. Ik mag hen regelmatig assisteren bij het geven van de cursus.

Rituelen, chants, muziek uit Hawaii en vooral de Aloha ‘island spirit’ die je meeneemt op reis naar een betere balans.

Het is een heel bijzondere, diepgaande warme-oliemassage. Eén grote, golvende, vloeiende, oceanische beweging. 

Je mag bij deze sessie een intentie uiten/hartenwens doen. (duur: 2 uur)

Kennismakings-sessie: 1u.

Meer lezen? http://www.malamalomi.com
http://www.napuaolohe.com

AUNTY MAILE STIJL LOMILOMI

van de geweldig, inspirerende Aunty Maile Napoleon van Big Island.

Ze is nu in de tachtig en geeft nog steeds massages die je dagenlang blijft voelen, op een positieve manier! Ik ben er trots op dat ik nu haar stijl mag aanbieden en mag mijn kumu’s regelmatig assisteren bij het geven van de cursus.

Het is een massage waarin pule (gebed) een belangrijke rol speelt en het gebruik van pu’ili (tot zachte instrumenten bewerkte bamboe) en de pu’ohe (bamboefluit). Door Aunty Maile zelf gemaakt 🙂
Veel trilling en ritme om los te maken wat je niet meer nodig hebt aan spanningen in je lichaam en geest. (duur: 2 uur)

In een sessie van 1u kunnen we een gedeelte van het lichaam behandelen. Bijvoorbeeld alleen de benen in de vorm van lymfedrainage.

De sessie van 2 uur kan ook gegeven worden inclusief een ‘opu huli (diepgaande, hele zachte buikmassage)

Ook is het mogelijk te kiezen voor ‘opu huli + hoofd- of voetmassage in 1 uur.

Meer lezen? http://auntymaile.com/

LUA LOMI

heb ik geleerd van de ijzersterke tachtiger Kumu Jimmy Quitan van Maui.

In het oude Hawai’i werd deze massage in tijden van oorlog toegepast opdat de krijgers de volgende dag weer als nieuw verder konden met het gevecht. Er wordt gewerkt met diepgaande knedende en strijkende bewegingen en een beetje olie. Een hele mooie, uiterst effectieve techniek. Kan zacht schuddend alles losmaken maar ook dieper knedend met minder olie (duur: 2 uur)

In een kortere sessie kunnen we een gedeelte van het lichaam diepgaand behandelen.

LOMILOMI WAWAE

de voorloper van alle massages. In het oude Hawai’i werd deze massage op een mat op de grond gegeven. Er waren natuurlijk nog geen massagetafels!
Een zachte benadering die heel diep gaat en uitnodigt tot loslaten. Ik werk veel met mijn voeten, dat werkt grondend voor jou en mij. Try it! (duur: 2 uur)

Overleg plegen

Ervaringen met Hawaiian Bodywork Lomilomi

‘Ik vond het een hele prettige massage. Intens, verwarmend en verbindend zijn de woorden die in me opkomen als ik er aan denk. Het voelde ook heel volledig.

Door de herhaling en de lange strokes kon ik precies voelen waar ik gespannen was en kon daar ook loslaten.

Ik voelde me zeer ontspannen na afloop. Ik vond het ook heel leuk om een intentie uit te spreken aan het begin van de sessie en ik voel ook echt meer ruimte sinds de massage.Kortom, een heerlijke ervaring!’

–José V.

Een liefdevolle massage die mijn hele lichaam en mijn hart geraakt heeft.Het gaf me een vrij gevoel, als een vis spelend in de oceaan.En erna… als een blok geslapen!

–Bianca H.

Ik heb een zachte, heerlijke, ontspannende massage bij Astrid mogen ondergaan en voelde me daarna heel goed!

–Jinny Tielsch

Astrid is a very loving and kind person, with great professional experience in several types of massages, namely the lomi-lomi. I had the pleasure of having a massage, as well as my sister and we could see how personalized it was, focusing on our stressed points and weak areas. I would definitely recommend Astrid as a masseuse and look forward for my next session!

–Joana Mota

I received Lomilomi from Astrid and it really is something you MUST experience in this life! I wish to everyone to go to this “heaven” for a couple of hours while you are still in this world…. Thank you Astrid for this beautiful experience with you!

–Keren Bassous

Al een paar jaar volg ik Astrid inmiddels met grote tevredenheid en geef ik mij in vertrouwen over aan haar professionele handen. Haar toewijding in de Lomilomi massage (Temple Style) is groot. Door de lange bewegingen, haar gerichte aandacht en zachte aanraking weet zij een oceanisch gevoel bij mij op te roepen vanwaaruit diepe overgave vanzelf kan ontstaan en ik me mee laat voeren op de golven met de walvissen en dolfijnen…(ontving ook Thai Yoga Massage)

–Tanja Caradonna

Lieve lezer/bezoeker,

Sinds november 2012 kom ik bij Astrid. Hoe kwam ik daar dan?

Na een langdurige herstelperiode kwam ik voor mijn gevoel maar niet op de rit. In overleg met regulier heb ik aangegeven te willen onderzoeken of de andere route wellicht een verlichting kon opleveren. Ik had van iemand wel van het begrip “lomilomi” gehoord, echter, ik had totaal geen voorstelling van wat dit zou inhouden.

Op internet gaan kijken en bij de introductie van Astrid kreeg ik meteen een gevoel dat ik daarheen moest gaan. Een afspraak gemaakt en met het lekkere westerse “niet geschoten is altijd mis” in mijn hoofd ging ik er naar toe.

Ik had me voorgenomen er onbevangen in te stappen en zien/voelen waartoe het zou leidden.

Toen de massage klaar was en ik buiten stond was het eerste in mijn hoofd, ik wil heel snel naar huis. Er ging van alles door me heen, voelde vreemd/voelde goed, mijn lijf was zo moe en ik moest dat eind weer terug. Alsof een vrachtwagen over me heen-

gereden was. Kortom, ik besloot in de tram dat ik niet ging proberen het te benoemen. Laat het maar komen zoals het komt en alles is goed en mag er zijn dacht ik.

Dat heb ik zeker de eerste week gedaan. De reactie was hevig en het voelde vreemd en goed tegelijk. Ik was ongelooflijk geraakt door het respect en liefde voor een lichaam vanuit deze filosofie. Het had een grote indruk op me achtergelaten.

Inmiddels heb ik 5 massages gehad. Het gaat eigenlijk steeds beter. De reacties worden minder heftig, het gaat zich stabiliseren.

Eindelijk, na bijna 3 jaar, kan ik nu zeggen dat ik in de lift zit. Mijn lichaam en geest gaan, met ondersteuning van de massages, helen.

Ongelofelijk dat in dit kleine kikkerland mensen zijn die deze vorm mogen/kunnen doorgeven!!

Het is niet mijn bedoeling je te overtuigen. Deze ervaring is voor een ieder uniek.

Ik vind Astrid een mooi mens die op zo’n integere en vooral liefdevolle manier haar talent met jou deelt dat ik haar recht doe om dit voor haar te schrijven zodat jij, die dit leest, een keuze mag maken of je je eigen heling gaat opzoeken.

In liefde en oneindig dankbaar.

—Gon

Project beheer

Ervaringen met de Aunty Maile-stijl

‘Ik geniet nog na van de fijne massage van gisteren! De zachte vibraties haalden spanningen weg en tegelijkertijd werden al mijn cellen wakker! Alsof er overal weer nieuw leven stroomt en verbinding is. (ik voel me nu ook vrolijk en zorgeloos.) Door het tellen en het ritme in de massage vind ik deze stijl wat aardser dan de andere (tempel) stijl.Het ‘slaan/trillen’ met de bamboe is ook prettig, het maakt je wakker met een mooi geluid, nog een aards aspect van deze massage. En dan de bamboefluit, die door je heen vibreert met een krachtige toon, heerlijk! Mijn lichaam zindert nog steeds zachtjes …een gezond, heel gevoel.’

–Susanna S.

Architecturale oplossingen

Ervaringen met Lua Lomi

‘Short before my appointment for a massage style Kumu Jimmy Quitan van Maui’

I received a painful message. I arrived quite stressed at Astrid’s studio, where I was welcomed with a warm and caring smile. It only took a few minutes, and then, thanks to Astrid’s gentle and firm hands with a deep, calming touch and positive energy, the stress flew slowly out of my body. My muscles and mind relaxed and I felt strong and serene.’

–Marjolein van Kesteren

Ik heb van Astrid een hele fijne en ontspannende massage gekregen. Ik kon kiezen uit verschillende soorten massages. Omdat ik veel sport heeft ze mij een massage gegeven, waarbij vooral mijn spieren zijn behandeld. Ik voelde me heel krachtig en sterk daarna, mijn lijf heeft echt een flinke oppepper van haar gekregen. Echt aan te raden!

–Marielle Meijer

I discovered Astrid by seeing one of her beautiful posters. Each time I need a complete treat for my body and a break for my mind I call her. Her hands, energy and clear love for what she does plus how she makes me feel, keeps me going back!

(also received lomilomi templestyle)

–Carmen Ornelas

Ik bied verschillende Thaise Massage behandelmethoden aan. Samen kunnen we kijken welke het meest past en effectief is bij wat jouw lichaam en geest nu nodig hebben.

THAI YOGA MASSAGE

Bij deze massagevorm draag je gemakkelijk zittende losse kleding. Je ligt op je rug/buik/zij op de massagemat.

Ik volg ik de energielijnen op je lichaam en activeer en ontspan ik deze door druk te geven in die mate die voor jou geschikt is op dat moment. Hierbij gebruik ik mijn duimen, handen, ellebogen, knieën en voeten. Net wat nodig is.

Ook rek en strek ik je lichaam zoals in yoga. Zo komt er meer doorstroming en ruimte in je gehele lichaam, de huid, de spieren en het lymfesysteem.

Ook de botten worden krachtiger door het wisselend uitoefenen van druk en ontspanning, en het kraakbeen soepeler. Dit alles met rustige muziek op de achtergrond, of stilte, als je dat liever hebt.

Wanneer je kiest voor 90 minuten of 2 uur hebben we alle tijd, langer kan ook. Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je minder tijd tot je beschikking hebt, dan kunnen we je hele lichaam minder intensief aanraken of een klacht in een deel van je lichaam behandelen.

THAI YOGA ACUPRESSUUR

Hierbij gaan we specifiek in op pijn/een klacht die je hebt en gebruiken daarbij voornamelijk het diep aanraken van de pijnlijke punten op je lichaam die door de Thai al eeuwen zeer effectief worden ingezet om klachten te verhelpen. We doen dit een aantal behandelingen van 1 uur om alleen de klacht te behandelen of in sessies van 90 minuten waardoor we meer van je lichaam kunnen aanraken. Met steeds enkele dagen tot een week ertussen voor optimaal effect.

THAI YOGA MASSAGE + Kruidenstempels

Bij de Thai Yoga Massage wordt hier naast de behandeling van de drukpunten en strekkingen ook gebruik gemaakt van een warme stempel (katoenen bol van ongeveer twee vuisten groot, gevuld met geneeskrachtige kruiden) die ik zachtjes of steviger op de huid plaats om zeer stijve spieren diep te verwarmen en zo te laten ontspannen. 90 minuten is dan een mooie tijd om te boeken.

THAI YOGA VOETREFLEXOLOGIE
Na een ontspannend voetenbad masseer ik de voeten met warme olie en gebruik ik naast mijn handen ook de specifieke Thaise stokjes om de drukpunten die in verbinding staan met alle organen dieper en effectiever te kunnen behandelen. Deze massage kan heel goed op zich staan (1 uur), maar kan ook gecombineerd worden met thai yoga massage van het gehele lichaam.

TOK SEN
Een fantastische Thaise techniek waarbij ik met zachte trilling werk die diep in het lichaam doordringt, blokkades effectief helpt oplossen en de geest ontspant. Het zachte, regelmatige tikken van de stokjes werkt bijna hypnotiserend. Probeer het eens!

Hoe ervaren anderen deze massage? Hoe effectief is deze bij klachten?

Lees het hieronder 🙂

Astrid heeft mij meerdere Thaise Yoga Massagebehandelingen gegeven. Ik kan niet anders zeggen dat dit een zeer fijne ervaring was met geweldige resultaten. Haar benadering en behandelwijze zijn op alle niveaus; ontspanning, lichamelijke klachten, emotionele blokkades en energetisch. Hierdoor is weer balans ontstaan in zowel lichaam en geest. Thaise Yoga Massage heeft mij hele goede resultaten gebracht.

Dankjewel Astrid!
–Lenne Stins

Ook de Thai Yoga massage is een aanrader! Deze werkt voor mij op een andere laag. Door de directe en (acupunctuur) puntige aanraking, afgewisseld met verrassende massage technieken gaat de energie weer duidelijk stromen. Ik merk dat ik beter in het hier en nu blijf en goed in mijn lichaam aanwezig kan zijn en mijn hoofd uiteindelijk heerlijk leeg wordt. Dagen erna kan ik nog een weldadig ontspannen gevoel ervaren. Doen!
–Tanja Caradonna

Bedankt voor de heerlijk massage, ik voel mij een lichter mens 🙂
–Zahra Boutaka

Wat ik fijn vind tijdens de Thai Yoga Massages is de aandacht, het genieten van: dit is voor mij! De rust, de sensaties van het voelen van wat er gebeurt in mijn lichaam. De emoties die soms opkomen. Maar het allerfijnst is wel het resultaat. Ik maakte me al best een tijdje flink zorgen over de pijnlijke gewrichten in mijn handen en knieën. En dat het na één behandeling eigenlijk al zo goed ging, dat had ik niet voor mogelijk gehouden.

De massage gebeurt met interesse, kundigheid en aandacht. Prettig is ook te merken dat Astrid alert is wanneer ik zelf nog niet aangeef dat iets pijnlijk voelt. Zij maakt dit op uit mijn lichaamshouding en zoekt dan een wijze die beter aansluit en werkt, namelijk het punt in eerste instantie langzamer en zachter behandelen.

Het geheel van aanraken had ook iets speels, relaxt en samen ontdekken. Astrid komt op mij altijd op de goede manier voorzichtig en professioneel over.

Ik heb het idee dat de keren dat ik tijd had om een langere sessie te boeken, dit achteraf het meest effectief voelde. Er was nu meer tijd voor het hele lichaam voordat de voor mij specifieke punten werden behandeld. 

Astrid heeft een hele mooie integere, lieve vorm van aandacht geven, dat is denk ik ook één van de oorzaken waardoor haar massage zo’n krachtige uitwerking op mij heeft.

De sessies brachten me weer bij mezelf en bij mijn kracht terug. Na de eerste keer was tot mijn grote verbazing de pijn in mijn vingers grotendeels verdwenen. De knieën werden ook steeds beter. Ik voel me erg sterk na zo’n sessie. Vol energie, met veel zin om van alles aan te pakken. De laatste sessie vond ik ook heel bijzonder omdat hij naar aanleiding van de uitkomst van de elementenlijst werd gedaan. Ik voelde erna me echt geweldig. Kortom het geheel heeft me op een ander spoor gezet.

Ik ben Astrid erg dankbaar voor alle tijd en energie die ze in me heeft gestopt. Ik wil graag mensen naar haar doorverwijzen. 
–Sandra Kuipers

Welke invulling van het consult past het beste bij jou?

We bekijken het samen wanneer we een behandelplan opstellen tijdens de intake. 

We kunnen ook vast telefonisch overleggen als je vragen hebt! 0613671937 

Hieronder noem ik nog even de verschillende werkvormen:

– Reflexzonetherapie

– Pleiadisch Lichtwerk

– Massages uit Thailand

Thai Fysiotherapie/ Acupressuur

Thai Yoga Massage

Thaise Tok Sen

Thaise Zwangerschapsmassage (ook bij pijn en problemen)

– Massages uit Hawai’i

Lomilomi / Hawaiian Bodywork

Lua Lomi

Aunty Maile Stijl Lomilomi, Aunty Maile Stijl Buikmassage

Lomilomi Hapai / Hawaiiaanse Zwangerschapsmassage

– Pijnbestrijding / Balans

Healy-sessie/ondersteuning

Flexbeam-sessie/ondersteuning

Vragen? Bel me even!

Investering:

60 min   € 85

90 min   €120

120 min €155

Super-pakket*:

5 x 60 min   €375 te voldoen bij de eerste sessie (korting: €50, €75 per 60 min ipv €85)

*6 maanden geldig

Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie BATC wat je de mogelijkheid geeft je consult door de zorgverzekering te laten vergoeden. Op dit moment wordt door de meeste verzekeraars alleen de Reflexzonetherapie geheel of gedeeltelijk vergoed. Je hebt hiervoor geen verwijzing nodig. Bel me even als je wordt aangetrokken door een andere massage/behandeling!

Neem contact op met je verzekeraar om te kijken wat jouw aanvullende verzekering vergoed en hoeveel je per dag te besteden hebt. Stel hen deze vraag: ‘Vergoedt mijn aanvullende verzekering Reflexzonetherapie gegeven door een therapeut aangesloten bij de BATC?’

Als je vragen hebt of er is iets niet duidelijk… bel me even! 0613671937
NB. Ik ben niet opgeleid tot arts. Dit wordt af en toe gevraagd door de verzekeraar. Ik ben natuurgeneeskundig therapeut.

Kun je niet naar je afspraak komen? Laat mij dat dan minstens 24 uur van tevoren weten, anders zal ik helaas de volledige kosten van het consult in rekening moeten brengen. Let op: je afspraak is pas afgezegd wanneer ik heb bevestigd dat ik je annulering heb ontvangen. 

Heel fijn als je aandacht besteedt aan persoonlijke hygiëne.

Aangesloten bij de BATC en de Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen.

logoʻs

Privacy

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uw dossier bevat aantekeningen over uw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde onderzoeken en behandelingen.

Ook worden in het dossier gegevens opgenomen die voor uw behandeling noodzakelijk zijn en die ik, na uw expliciete toestemming, heb opgevraagd bij een andere zorgverlener bijvoorbeeld bij de huisarts.

Ik doe mijn best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik:

– zorgvuldig omga met uw persoonlijke en medische gegevens,

– er voor zorg dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens.

Als uw behandelende therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht en beroepsgeheim.

De gegevens uit uw dossier kunnen ook nog voor de volgende doelen gebruikt worden:

– om andere zorgverleners te informeren, bijvoorbeeld als de therapie is afgerond of bij een verwijzing naar een andere behandelaar. Dit gebeurt alleen met uw expliciete toestemming.

– voor het gebruik voor waarneming, tijdens mijn afwezigheid.

– of voor het geanonimiseerde gebruik tijdens intercollegiale toetsing.

– een klein deel van de gegevens uit uw dossier wordt gebruikt voor de financiële administratie, zodat ik of mijn administrateur, een factuur kan opstellen.

– als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van uw gegevens, dan zal ik u eerst informeren en expliciet uw toestemming vragen. Deze gegevens in het cliëntendossier blijven zoals in de wet op de behandelovereenkomst wordt vereist 15 jaar bewaard.

Privacy op de declaratie

Op de declaratie die u ontvangt staan de gegevens die door de zorgverzekeraar gevraagd worden, zodat u deze kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

– uw naam, adres en woonplaats

– uw geboortedatum

– de datum van de behandeling

– een korte omschrijving van de behandeling

– de kosten van het consult

– de factuur wordt per e-mail naar u verzonden

Een array van hulpbronnen

Ons uitgebreide pakket van professionele diensten richt zich op een gevarieerde klantenkring, variërend van huiseigenaren tot commerciële ontwikkelaars.

Études architect app

  • Samenwerken met collega architecten.
  • Stel je projecten tentoon.
  • Ervaar de architectuur wereld.
Toerist maakt foto van een gebouw
Ramen van een gebouw in Neurenberg, Duitsland

Études nieuwsbrief

  • Een wereld aan tot nadenken stemmende artikelen.
  • Case studies die architectuur vieren.
  • Exclusieve toegang tot ontwerpinzichten.

“Études heeft ons duizenden uren werk bespaard en inzichten opgeleverd die we nooit voor mogelijk hadden gehouden.”

Annie Steiner

CEO, Greenprint

Bekijk, lees, beluister

Word lid van 900+ abonnees

Blijf op de hoogte van alles wat je moet weten.