Mijn Blog

Blog

view:  full / summary

Help mee, ontvang en steun de Share Aloha Foundation

Posted on 17 June, 2017 at 8:10 Comments comments ()
Wat doen we op Hawai’i?
Doe ook mee!!!
Met de Share Aloha Foundation werken wij als een groep vrijwilligers mee om terug te geven aan de immer vrijgevige Hawaiianen. Zo laten we zien hoe dankbaar we zijn dat zij zoveel wijsheid en kennis uit hun cultuur met ons willen delen. Door ervoor te zorgen dat zij met een beetje van onze hulp en met de hulp van vele anderen – want natuurlijk werken we allemaal samen! – hun cultuur in hun land gemakkelijker kunnen behouden en doorgeven aan de volgende generatie. Ze kunnen een letterlijk steuntje in de rug goed gebruiken. We hebben in 2013 en 2015 aan den lijve mogen ervaren dat wanneer je geeft je ook weer mag ontvangen. De cirkel is rond. Fantastisch!

Hier zie je ons nadat we een aantal dagen met de hand de Makali’i hebben geschuurd en in de lak gezet. Waarom? Omdat o.a. Chadd Paishon, Shorty Bertelmann en Keala Kahuanui fantastisch werk doen om via de scheepvaart het culturele erfgoed van Hawai’i door te geven. Ze zeilen de hele wereld rond om het besef bij te brengen dat we maar één aarde hebben. Net zoals zij maar één Hawai'i 'hebben'.Malamalomi
Geweldige school des levens voor alles Hawaiiaans! Dank zij alle initiatieven van Amira Segal en Karin van Herwijnen staan wij allemaal waar we nu staan. En is deze stichting er. Heel erg bedankt (Mahalo nui loa) voor al jullie ALOHA, voor de wijze lessen en het plezier. Voor het doorgeven! En nog veel meer!

Wat doen we met deze kennis in ons eigen land?
Wij hebben als LomiLomi-practitioners en als Flying Dance Meditation -beoefenaars en -leraren zo veel mogen ontvangen dat ons leven heeft verrijkt en ons dichter bij onszelf heeft gebracht dat we gráág willen teruggeven. Op Hawai’i. En ook wanneer we in Nederland zijn – of zoals onze lomilomi-broers en -zussen in België of Duitsland – delen we natuurlijk ook de ALOHA spirit met iedereen die op ons pad komt.

Lomilomi
Dat doen we door Lomilomi (massage) te geven aan jou! We volgen daarin een lange traditie.
De Tempel-stijl Lomilomi van Kahu Abrahaham van het eiland Kauai,
de stijl van Aunty Maile Napoleon van Big Island
en de Lua Lomi van Kumu Jimmy Quitan van het eiland Maui.

Flying Dance Meditation
En door de Flying Dance Meditation door te geven. Een heerlijke bewegings-meditatie. Ik ben zó dankbaar dat ik deze meditatie heb leren kennen! Ze heeft mijn leven veranderd.

Hula
Om naar te kijken en de bewegingen mee te voelen, of om mee te doen… de mooie hula’s die ik met de anderen van onze school (Halau Na Lei Punahele) dans. Ons doorgegeven door Kumu Hula Punahele Andrade van Big Island.

Samen met jou doorgeven
Dat kan! 
Er is immers altijd geld welkom om de projecten de ondersteunen waar deze mensen hun ziel en zaligheid in steken. Ook om puur de lokale uitgaven te minimaliseren voor de vrijwilligers die iedere twee jaar op eigen kosten naar Hawai’i vliegen om daar een maand lang de handen enorm uit de mouwen te steken.

Jouw donatie
Je geeft een donatie je ontvangt door mij gemaakte unieke Hawaiiaanse wenskaarten die je kunt geven aan geliefden en vrienden.
Doe ook mee!!!

Wat is de Share Aloha Foundation?

Posted on 17 June, 2017 at 6:49 Comments comments ()
https://tinyurl.com/ycku4b2g

Rss_feed